onsdag 2 september 2009

ÖLO aktiverar

Hej och välkomna till ÖLO's nya blogg.
Vi i styrelsen för Östra lokalområdet vill med hjälp av denna mötesplats minska avståndet mellan oss medlemmar och göra det enklare att ses i verkliga livet. Vare sig det gäller att träna tillsammans eller bara ta en skön promenad och stöta och blöta tankar och bryderier med någon likasinnad.

Vi har under sommaren anordnat ett antal boxerpromenader och kommer nu till hösten att fortsätta mer regelbundet med dessa. Det har visat sig vara ett trevligt och givande sätt att träffa vänner samt knyta nya bekantskaper.
Vi startar upp maskineriet i liten skala för att sedan, om intresse finns, kunna lägga i en högre växel med flera olika aktiviteter som exempelvis lydnads- och sökträningar.
Efter varje träff kommer vi att publicera de kort som tagits vid tillfället här i bloggen. Har du några bilder i kameran som du vill att vi ska lägga upp tar vi tacksamt emot dem på följande mailadress: oloaktiverar@hotmail.com

Tanken med att ha just en blogg är att det blir lättare för oss att interagera med varandra i kommentarsfältet. Vilka kommer på nästa promenad? Finns det några önskemål om promenadstråk? Förslag på aktiviteter etc.
Den här bloggen finns för alla oss medlemmar i ÖLO.
Nu gör vi något fint av det här tillsammans!

Väl mött!

Vid tangenterna Jessica

9 kommentarer:

  1. Testing testing hihihi...
    Attans så kul med en blogg. Och keep up the good work Jessica, Kajsa och alla ni andra i styrelsen !!! Tummen upp :)
    /Webban Anna

    SvaraRadera
  2. Hej alla boxervänner

    Höstpromenader, åh så härligt !
    Kul att det blivit så bra uppslutning.

    Nu till min fråga,är det någon som är intresserad av lite gemensam lydnads träning?
    Kanske bara en gång, eller fler ?

    Ha en skön höst
    Martina

    SvaraRadera
  3. Hej på er alla boxerälskare!
    Det var jättebra att ni skapade en blogg! Det finns flera fina promenadstråkar i Nacka, t.ex. Sörmlandsleden, Hellasgården, Erstavik, nackareservat m.m.

    Jag har en boxertjej på 9,5 månader och vi är intresserade av att träna t.ex. spår och lydnad tillsammans med andra boxerfolk.
    Ha det så gott!
    Filippa och Ester.

    SvaraRadera
  4. Tack Jessica, Kajsa m.fl. som är så engagerade med promenader, kurser och nu även en blogg!!! Det blir nåt nytt för mig och hoppar in i den direkt! Vill hänga på Martinas och Filippas fråga om lydnadsträning och även kanske spår/sök.
    Monica med en slynglig 14 mån Dante

    SvaraRadera
  5. Jessica du e bäst!!
    Ruf och jag vill prommenera. Vi hoppas på att kunna följa med!!
    kram

    SvaraRadera
  6. Jäklarns vilken bra ide! Själv bor jag ju i Uppsala så om det finns några ÖLO bor åt det hr hållet så har jag en bxergrabb på 2 år och vi vill gärna träna lydnad, spår och sök ihop med underbara boxermänniskor!

    Tack för att ni finns, Kajsa och jessica- ÖLO är mycket roligare sen ni tog tag i det hela! Vad sägs om att köra ÖLO läger nästa år? Jag kan gärna hjälpa till med arrangemang och etc. bara jag inte blir ensam om det hela...

    Hälsningar Susanne

    SvaraRadera
  7. Va kul att det blev lite liv här :)

    Förslag att träna lite tillsammans vad sägs om lördag den 12/9 på FM, kanske 10:00. Om vi kanske ska nappa lite på Filippas förslag, Hellasgården, eller Erstavik. Där kan man ju faktiskt både promenera, träna lydnad och lägga spår. Kanske blir det en riktig boxerfest !!
    Nappa nu
    /Martina

    SvaraRadera
  8. Instämmer! Det är roligt att det blev lite liv här.
    Om vi inte får förhinder så är vi intresserade att komma på lördag!
    För er som åker kollektivt finns bussar till Hellasgården och tåg (Saltsjöbanan) till utkanten av Erstavik (området är väldigt stort - med härliga skogar!) Hoppas många ekipage kan komma, så det blir riktigt skoj!
    /Filippa

    SvaraRadera
  9. Vilken bra idé med en ÖLO-blogg!
    Det är så trevligt att vårt lokalområde kommer igång med boxerpromenader och gemensam träning.

    Bra jobbat Kajsa, Jessica och övriga som aktiverar sig i detta!

    SvaraRadera